tisdag 27 september 2011

Galopp på travbanan

Körde ner volvon och trailern till SF reklam innan jobbet i morse. De skulle piffas lite, volvon skulle få tonade rutor bak och trailern skulle dekoreras med stall-loggan. Hämtade ekipaget på eftermiddagen och blev mycket nöjd med resultatet.
Maggie och jag på stallplanen framför vår piffade trailer


På tisdagar är det arbete på travbanan som står på schemat för Maggie. Tidigare har vi mest jobbat i trav men idag la vi även in galopp. Hon vill gärna öka tempot så jag fick hela tiden jobba med att försöka få henne att hålla samma tempo och takt. Tror att det kommer bli lättare för henne ju mer ork hon får och ju starkare hon blir. Efter att ha jobbat ca 20 min på travbanan skrittade vi hem och sällskapade Lotta & Pinnen som lånade vår ridbanan. Skrittade mest o småpratade med Lotta men jobbade även lite med galoppfattningar. Det är så roligt att rida Maggie, hon gör små framsteg för varje gång :-)Lotta o Pinnen


Även idag kunde jag gå direkt från stallet till matbordet. Lyxigt värre och så verkar det förbli på tisdagar. Det har blivit Limpans matlagardag. Återstår bara att se hur länge det håller i sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar