söndag 24 juli 2011

Nu har jag tröttnat...

....på detta eviga regnande :-(
Längtar efter sol och värme, det är ju för sjuttongubbar juli och inte oktober


Eftersom helgen mer eller mindre regnat bort har det inte blivit någon målning av varken garaget eller hinder. I lördags passade vi på att göra Lund osäkert, det blev en tur till Nova lund där vi strosade runt och tittade i affärer. När vi var klara där var tanken att vi skulle gå på bio men filmen som Wille ville att vi skulle se gick inte så istället köpte vi Åsa-Nisse filmen och en massa godis på hemma kväll och styrde kosan hemmåt. Filmen var OK och godiset var lika gott som alltid.
Söndagens väder är inte ett dugg bättre men det var någorlunda uppehåll på förmiddagen så jag passade på att trimma Reggae barbacka på ridbanan. Jobbade mycket med att försöka få henne lösgjord, särskilt i högersidan där hon sitter fast. Började och avslutade passet med att skritta ner till skogen och tillbaka. Efter lunch var det jobbet som gällde men en dag som denna gör det inte ett dugg att jobba på helgen.

Nu får skit-vädret och allt annt elände som händer runt om kring upphöra till förmån för sol och bra tider!!!

Mina tankar går till alla drabbade ivårt grannland i väster, helt ofattbart att en enda människa kan ställa till så mycket elände för så många...........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar