torsdag 23 juni 2011

Bra bjudning

Lotta och Pinnen kom över och vi körde gemensam konditionsträning nere på travbanan. Är ju alltid himla mycket trevligare/roligare att göra saker tillsammans med andra än själva. Vi började med att skritta långa vägen dit och sedan värmde vi upp med att trava rakbanan fram och tillbaka innan det blev galopp på rundbanan. Reggae var mer taggad än någonsin och jag fick hålla tillbaka henne vilket inte hänt ofta. Jättekul att hon verkligen bjöd framåt.

När vi var klara skulle vi avsluta med att trava av hästarna en sväng på rakbanan. Helt plötsligt utan förvarning hoppade båda hästarna till och kastade sig åt sidan vilket resluterade i att jag hamnade på halsen på Reggae och Lotta på backen. Som tur var gick det bra och Lotta var oskadd. Lite kul var det för att Lotta hande en liten stund innan sagt att hon sällan trillar av Pinnen när han bockar eller busar.


Skyndade sedan in för att äta middag med tjejerna som fixat middagen, en fräsch kycklingsallad och nybakade scones. Lyxigt värre att bara komma in och sätta sig vid dukat bord. Tack snälla tjejer. Efter middagen var det ut till stallet igen för att Mimmis kom ner med Tindra för att köra lite på travbanan. Tog Lillen i grimma o longerlina och sedan fick han bekanta sig med kärran. Han var klart skeptisk till en början men sedan var det ok. Lata matte hoppade upp i  kärran när vi gick ner till travbanan och Lillen fick glatt hänga med efter. Han var jätteduktig och hängde på även när Tindra började trava.  Det blev ett varv i trav åt varje håll innan vi skrittade av.


Snäll och duktig handhäst vid körningEn liten gospausInga kommentarer:

Skicka en kommentar