tisdag 17 maj 2011

Miljöträning för Reggae tillsammans med Tindra

På lunchen hjälpte jag Mimmis med hennes unghäst Tindra. Vi håller på och rider in henne och nu har vi kommit så långt att jag hänger på henne och Mimmis leder runt oss. Tindra är verkligen en cool ung dam som inte är mycket för drama. Visst, lite spänd blir hon när jag hänger på henne och hon kortar stegen något men det är också allt. Hoppas verkligen att det kommer att gå lika smidigt när det är dags för min lilla Indra att ridas in.

Efter jobbet så tog vi en sväng in till byn med hästarna, Mimmis på cyckel med Tindra "på släp" (hihi) och jag ridandes på Reggae. Fattar inte att Mimmis vågar cyckla med hästen i släptåg, modigt. Reggae är en riktig hare när det kommer till att gå in till byn och runt om kring där bland husen och SOPTUNNORNA så det var verkligen super att hon den gamla damen fick stöd av unghästen Tindra. Borde det inte vara tvärt om?? Hur som helst så stannade Reggae inte en enda gång och inga tvära kast eller stegringar så det var ju superbra. Visst var hon spänd men hon följde ändå snällt med.Tindra och MimmisVi tog en lite paus vid byn samligspunkt, busshållsplatsen

Mimmis och Tindra följde oss sedan tillbaks till vägen ut från byn hem mot oss. Vinkade av dem i korsningen och sedan var vi själva. Vi lyckades med koststycket att ta oss förbi båda de läskiga husen och Granehillsgården utan stopp och tjafs. Undrar om det kan bero på att vi var påväg hem, hm?? Eftersom grusvägen var nyhyvlad och mjuk passade vi på att ta en härlig galopp hem och sedan vidare mot Klasarödsgården. Skrittade sedan långa vägen via grannen hem.

Ibland är livet verkligen helt underbart; fint väder och en ridtur direkt efter jobbet och som grädde på moset hade vi supertrevlig sällskap :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar