torsdag 5 maj 2011

Lyckades fånga en gnutta motivation

Vädret var betydligt bättre idag än tidigare i veckan så att det var riktigt mysigt att ge sig ut på lunchen. Mimmis tog Lillen och jag tog Indra och så gick vi en liten sväng. När vi kom till stallet passade vi på att lastträna Indra. Idag när Lillen var med var det inga problem att få in henne i stäpet och Lillen är verligen en superbra förebild som går in hur snällt som helst och sedan står och väntar som ett litet ljus.

Tror att vädret var en bidragande orsak till att jag lyckades fånga en gnutta motivation för att rida. Låter ju som att jag inte gillar att rida men så är det inte alls, har bara haft en svacka och tappat stinget. Började med att skritta ner till skogen och sedan "jogga" till travbanan för att jobba henne lite både i trav och galopp. Det blev inget hårt pass, främst för att hon vaccinerades i tisdags för i övrigt var hon riktigt trevlig att rida idag och bjöd bra frammåt.Känns verkligen lyxigt att ha tillgång till en så fin travbana att träna på så nära. Jobbade henne sedan i trav skänkelvikning på grus/gräsvägen mot Klasarödsgården, travade sedan vidare ner till skogen och tillbaks. Avlsutade med att skritta hem. 

Lagom tills vi kom hem kom leveransen av små höbalar.  Det funkar inte längre att använda plastade hösilage balar, de hinner bli dåliga innan de är slut. Gissar att vi har för få hästar (hihi, min man säger alltid att vi har lite för många).1 kommentar:

  1. Hoppas att du tyckte höet var ok och hoppas hästarna tycker det med. Möjligt att Henry kommer till lunch, så kan vi gå med Indra en sväng.

    SvaraRadera