onsdag 27 april 2011

Krasslig kuse

Fick sällskap av Cobbe i morse på promenaden, trevligt :-) Vi var lite seeega och kom inte iväg förens vid 05.45 så det blev bara en 45-minuters runda idag.
Ringde veterinären som var ute hos mig när Lillen hade skadat sig. Dels är det dags att ta bort stygnen och dels så har ett av såren inte läkt alls utan tvärt om blivit till en djup illa luktande krater (USCH). Har även haft svårt att rengöra det djupa såret i munnen.


Veterinären var tvungen att ge Lillen både lugnande och smärtstillande för att kunna rengöra såren ordentligt. Stackars Lillen det måste verkligen göra oerhört ont, kan förstå att han inte låtit mig rengöra såren. Tyvärr tyckte veterinären att skadorna var värre än han först såg när han undersökte Lillen samma dag som de inträffade. Att värmen kom är ju inte helt optimalt för Lillen med tanke på den ökade infektionsrisken och alla flugfän som gärna kalasar i såren. Fick ställa in Lillen i boxen så att han kunde vakna/piggna till innan han fick komma ut till hagen igen.
 

1 kommentar:

  1. Usch stackars Lillen! Hoppas han snart repar sig! Ja jag hoppas också vi snart kan komma ut och tävla samtidigt! :) Kram på dig och ha det gott i det vackra vädret!

    SvaraRadera