lördag 19 mars 2011

Ut med badkaret och in med duschkabinen

Äntligen äntligen har vi fått tummen ur!!! Började direkt på morgonen efter att Cobbe kommit hem igen efter att ha skjutsat Wille till fotbollsträningen. Vi måttade och gick igenom vad vi behövde köpa för att kunna installera duschkabinen i badrummet där uppe. Har sedan vi flyttade in för snart fem år sedan duschat i badkaret vilket i och för sig funkar men problemet är att det är frånfall så allt vatten åker ifrån brunnen och ut på golvet så att det blir alltid plaskblött varje gång någon duschat.

Åkte sedan ner till Comfortbutiken i Sjöbo för att köpa det vi behövde. Hämtade Wille på vägen hem och sedan ägnades mer eller mindre helta dagen till projeket. Det blev tyvärr ingen tid över för ridning idag men det fick det vara värt. Underbart härligt att kunna duscha utan att det blir plaskblött i hela badrummet.


Nu är badandet ett minne blott
Istället kan vi duscha för hela slanten utan plask ;-)


Efter middagen bänkade vi oss framför TVn hela gänget, inkl Michaela (äldsta dottern) som var hemma på besök, för att heja på Sjöbo (Team Jakob) i Körslaget. Måste säga att alla körer var grymt duktiga.2 kommentarer:

  1. Hej,
    kul att träffas och få se dina fina hästar, speciellt graciösa Indra.
    Mvh Marianne

    SvaraRadera
  2. Du är ju spritt språngande galen, kasta ut ett badkar. Tänk vad skönt att få glida ner i ett varmt skumbad en kall vinterkväll och bara njuta av värmen.

    SvaraRadera