söndag 27 mars 2011

Projektet att fixa iordning vår tomt påbörjades idag

Vi har inte gjort något alls åt vår tomt sedan vi flyttade in på gården för snart fem år sedan så nu är det verkligen hög tid att komma igång. Vi gick ut hela familjen direkt efter frukosten och började. Dagen till ära hade vi ju även förstärkning av Jocke som är nere och hälsar på oss den här helgen.

Det började med att vi "bara" skulle ansa buskaget på baksidan och slutade med att vi sågade bort alltihopa när vi insåg hur ofantligt mycket större tomten skulle bli om vi tog bort alltihop.Här finputar jag lite innan vi bestämde oss för att ta bort alltihopaMånga buskar är det som ska bortJocke jobbar stenhårtSom sagt mycket ris blir det att elda uppTur att vi har traktorn att forsla bort allt riset med. Cobbe fick köra många vändor innan allt var borta. Nästa steg blir att elda upp allt ris som dumpats ute i sommarhagen. Förhoppningsvis blir det gjort nästa helg.Wille tog ett litet brejk från jobbandet och skatade lite på altanen.


Vi åt en relativt tidig middag och sedan var det dags att skjutsa Jocke till flyget och så har denna helgen gått. Reggae fick vila idag eftersom vi nu drog igång projektet med att fixa iordning tomten och tiden därmed inte räckte till. 

1 kommentar:

  1. Åhh vänta till Valborg med att elda...så kan ni fira det hemma, annars får ni komma till byn och fira Valborg. Vilket jobb ni gjort...hur hinner ni allt?

    SvaraRadera