tisdag 25 januari 2011

Date med Lotta & Pinnen i ridhuset - en kär vän har kommit hem

Skynda skynda som vanligt, efter middagen var det en sväng upp till ridhuset som stog på schemat. För en gångs skull så funkade det att rida samtidigt som Lotta och Pinnen. Det är ju alltid trevligt med sällskap :-)

Tyvärr så var Reggae inte alls på humör idag, hon kändes stel och ovillig och stod mest emot hela tiden. Mot slutet efter galoppen lossade det något men ingen hit. Tror faktiskt att hon har träningsvärk efter söndagens och gårdagens pass. Red inte så lång stund och skrittade av henne länge innan vi åkte hem.
Inte lång stund efter att vi kommit tillbaks hem kom han, Lillen. Det var verkligen härligt att träffa honom igen och han var sig väldigt lik. Han fann sig snabbt tillrätta i sin box mellan Reggae och Indra och mumsade glatt i sig sin kvällsmat. Lillen har varit utlånad till Cornelia och hennes familj en dryg månad och det har funkat jättebra med honom där men nu har Cornelia köpt en äldre och mer rutinerad häst för att kunna ta sig upp i klasserna. Önskar henne självklart lycka till och stor tack för hjälpen med Lillen den tid det varade :-)

Nu är alla fyra hästarna hemma och stallet är mao fullt eftersom ponnyboxarna på andra sidan stallgången är i dåligt skick och måste rivas. Som tur är har vi ju inte så bråttom med det projektet eftersom jag inte har några planer på att köpa fler hästar och den nya lilla fölisen som kommer i sommar behöver ju ingen egen box till en början.

1 kommentar:

  1. Oj vilken snyggen Lillen är. Skönt att han fann sig tillrätta så fort.

    SvaraRadera